Om os

Om os

Vi er et seriøst lille hundeopdræt bosat i Hadsund. Vi havde længe gået med et ønske om en hund, og efter nøje overvejelser faldt valget på cairn terrieren, da vi søgte en lille, robust hund med stor personlighed. I 2005 fik vi vores første cairn, Mille (Keencairn's Marian), som hurtigt charmerede sig ind på alle hun mødte.

Efter et par år med Mille voksede interessen for at udvide vores familie med hvalpe fra Mille, hvorfor vi kontaktede Keencairn, som vi fik Mille fra i sin tid. I samarbejde med dem har vi fået fire kuld dejlige hvalpe, hvorfra vi selv har beholdt tre tæver.


I 2014 fik vi kennelmærket, samtidig med at Hanne har gennemgået opdrætteruddannelsen.


Hundene er hos os en stor del af familien, og er med i alt hvad vi laver og foretager os. Feline bliver blandt andet brugt flittigt til jagt med Jan. Da vi bor opad skov og mark, har hundene stor mulighed for at udfolde sig, både på vores gå- og løbeture.


En hvalp fra os er en hvalp, der har været igennem lidt af hvert. Vi giver vores hvalpe mulighed for både at møde andre voksne, børn og dyr, samtidig med at de prøver at være med ude at køre og gå. Derudover bestræber vi os selvfølgelig på at have sunde og velfungerende hvalpe.Hvis du kunne tænke dig at høre mere om os, vores Cairn, samt eventuelle hvalpe, kan Hanne kontaktes på:

Mobil: 20944701

E-mail: j-riis@hotmail.com